19 Ocak 2013 Cumartesi

Kabak Tatlılı Minik Toplar



Malzemeler
2 dilim bal kabağı
4 yemek kaşığı şeker
1 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 su bardağı hindistan cevizi

Kabakları iri iri doğrayıp şekerle birlikte pişirin. İyice yumuşadıktan sonra çatalla ezin.
Bisküvileri küçük küçük kırın, kabaklar ve cevizlerle birlikte karıştırın, hafifçe yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayıp üzerine kürdan batırın.
Afiyet Olsun!

Aklınızda bulunsun: Önceden yapmış olduğunuz kabak tatlısından kalanları da bu şekilde çoğaltıp değerlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder