Hani geçenlerde minik
sandviç ekmekleri yapmış ve bunları nasıl tüketeceğiniz konusunda bir-iki
örnek vermiştim. İşte onlardan birtanesi hem de en kolayı ama en lezzetlisi...
Üstelik sunumu da çok şık.
Malzemeler
Dilediğiniz miktarda minik
sandviç ekmekleri
Pınar Labne
Kaşar peyniri
½ demet dereotu
½ demet maydanoz
Kaşar peynirini rendenin ince
tarafı ile rendeleyin. Diğer tarafta ayrı ayrı yıkayıp kuruttuğunuz dereotu ve
maydanozları ayrı ayrı incecik doğrayın.
Pınar Labne peynirini bir
çatal yardımıyla karıştırıp pürüzsüz bir hal almasını sağlayın ve tam olarak
ayırmadan ortadan kestiğiniz sandviç
ekmeklerinizin arasına bolca sürün, hafifçe dışarı taşsın.
Sandviçlerin kenarlarını kaşar
peyniri rendesine, birkaçtanesini dereotu rendesine ve bir kaç tanesini de
maydanoz rendesine bulayın ve servis tabağına alın.
Afiyet Olsun!
Bu saçaklıları çok severim. Yemelere doyamam, evde yapabileceğimi hiç düşünmemiştim. Teşekkürler...
YanıtlaSilTeşekkürler, denemenizi tavsiye ederim.
YanıtlaSil